Лични данни съгласно значението на Чл. 4 от Общия регламент на ЕС за защита на личните данни (ОРЗЛД) представляват цялата информация, свързана с идентифицирани физически лица или физически лица, които могат да бъдат идентифицирани, напр. име, адрес, имейл адрес и др. 


Ние зачитаме поверителността на личните Ви данни и винаги действаме в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016.

Какви данни събираме

Събираме информация, която ни предоставяте самите Вие:

Вашите лични данни, които този сайт събира и обработва, са под формата на имейл адрес и имена. Получаваме го от Вас при регистрацията Ви. Предоставянето на тези данни е напълно доброволно. То не е задължително или договорно изискване. Имейл адресът Ви ни е необходим, за да Ви изпращаме на този адрес периодични напомнения или за трейлъри, които сме качили в уебсайта. Правното основание за обработката и тази категория лични данни е легитимният ни интерес да поддържаме нашите клиенти и потенциални клиенти инфор-мирани за актуална информация, новини, които сме качили в страницата.

Можете да прочетете повече за бисквитките в конкретния раздел Политика за бисквитките.

Коментари

Когато посетителите оставят коментари в сайта, ние събираме данните, показани във формуляра за коментари, както и IP адреса на посетителя, и за потребителския агент на браузъра, за да подпомогнем откриването на спам.

Анонимизиран низ, създаден от Вашия имейл адрес (наричан още хеш), може да бъде предоставен на услугата Gravatar, за да се види дали го използвате. Декларацията за поверителност на услугата Gravatar е достъпна тук: https://automattic.com/privacy/. След одобрение на вашия коментар, вашата снимка на профила е видима за обществеността в контекста на вашия коментар.

Форми за контакт

В случай, че желаете Вашите данни да бъдат премахнати или искате да получите повече информация относто каква информация ние събираме от вас, можете да изпратите запитвате чрез контактната ни форма тук, или да ни пишете на имейл: info@trailers.bg

Вградено съдържание от други уебсайтове

Статиите могат да включват вградено съдържание (например видеоклипове, изображения, статии и т.н.). Вграденото съдържание от други уебсайтове се прилага по същия начин, както ако посетителят е посетил другия уебсайт.

Тези уебсайтове могат да събират данни за Вас, да използват бисквитки, да вграждат допълнително проследяване на трети страни и да наблюдават вашето взаимодействие с това вградено съдържание, включително проследяване на Вашето взаимодействие с вграденото съдържание, ако имате акаунт и сте влезли в този уебсайт.

Медия

С цел съображение за сигурност, изпратените от вас медийни ресурси в уебсайта, трябва да избягват качването на изображения с включени данни за местоположение (EXIF GPS).

С кого споделяме информацията свързана с вас

С цел преброяване на посещаемостта, както и с рекламни цели в сайта се използват бисквитки и на трети страни. Може да научите повече за повече за бисквитките тук.

Колко дълго съхраняваме вашите данни

Когато напишете коментар, той и неговите метаданни се запазват за неопределено време. Това е, за да можем автоматично да разпознаваме и одобряваме всякакви последващи коментари, вместо да ги държим на опашка за модериране.

Ще съхраняваме Вашите лични данни само толкова дълго, колкото е необходимо, за да изпълним целите, за които сме ги събрали, включително за целите на удовлетворяването на законови, счетоводни или отчетни изисквания.

Какви права имате върху данните си

Ако се регистрирате в сайта или сте написал коментар, можете да поискате да получите експортиран файл с личните данни, които съхраняваме за Вас, включително всички данни, които сте ни предоставили. Можете също така да поискате да изтрием всички лични данни, които съхраняваме за Вас. Това не включва никакви данни, които сме длъжни да съхраняваме за административни, правни или защитни цели.

Като субект на данни, засегнат от дейността по обработка на данните, Вие имате следните права по отношение на Вашите лични данни в съответствие с правните норми:

  • Право на достъп.
  • Право на корекция или изтриване.
  • Право на ограничаване на видимостта на вашите плейлисти.
  • Право на промяна на имена и пароли.
  • Право на възразяване.

Социални плъгини

На нашите уебсайтове се използват социални плъгини („плъгини”), по-специално бутона „Сподели” или „Сподели с приятели” на Facebook, чийто уебсайт facebook.com се управлява от Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Dublin 2, Ireland, е отговорен за Facebook.com в Европа. Плъгините обикновено са маркирани с логото на Facebook. 

В допълнение към Facebook, използваме плъгини от “Twitter” (Доставчик: Twitter, Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103).

Как защитаваме вашите данни

  • По време на използването на Trailers.bg защитиваме Ви с Hypertext Transfer Protocol Secure (HTTPS), който е протокол за защитена комуникация в компютърна мрежа, протокол, който криптира информацията, която въвеждате.
  • Задължение на ползвателя е да опазва конфиденциалността на предоставените му от Trailers.bg потребителско име и парола. Основната цел на тази комбинация е да се осигури защитена връзка и уебсайт сигурност при преноса на данни между интернет потребителите.

Съгласие с настоящата политика

Всеки потребител, който използва Интернет-страниците на Trailers.bg, се съгласява с настоящата политика за поверителност и управление на лични данни.
Когато Trailers.bg осъществява контакт с потенциален потребител чрез комуникационна, съгласието на съответния потребител с настоящата политика се изисква изрично чрез съответните технически средства.