Новини от Света – Том Ханкс

“News of the World ” участва Ханкс в ролята на капитан Джеферсън Кайл Кид, вдовец и ветеран от Гражданската война, който пътува през Тексас, изпълнявайки моноспектакъл, в който преразказва новинарски истории от цял свят. Кид се натъква на катастрофа и открива младо момиче на име Йохана, 10-годишно дете, взето от хората от Киова шест години по-рано и отгледано като свое собствено. Пол Грийграс е специализран в два различни вида филми: Единият е този, който повечето са чували за „Ултиматумът на Борн“, а другият е вид драми, базирани на истински истории („Обединени 93“, „Капитан Филипс“, „22 юли“).

Поради тази причина предстоящото издание на Грийграс „News of the World“ е вълнуващо, тъй като режисьорът разтърсва нещата с първия си уестърн. Там е и кастингът на Том Ханкс, който прави „Новини от света“ обединение за сътрудниците на „Captain Phillips“. Тази драма от 2013 г. беше шест пъти номинирана за Оскар и допринесе 218 милиона долара по целия свят. Universal Pictures със сигурност се надява на подобен успех с „News of the World“.

Ето и първият трейлър с български субтитри

Comment

  1. BTC may be the latest or last chance to get rich in this era. It will reach $200000 next year or the next year.

    Think about only $2 a few years ago. Come to the world’s largest and safest virtual currency exchange to reduce the handling fee. Don’t miss the most important opportunity in life

    https://hi.switchy.io/5dyf

Leave a Reply

Имейлът ви няма да бъде показан. Задължителните полета са маркирани със *